Гра в Кальмара 2, міський піший квест в Дніпрі

18.10.2021

А ти готовий зіграти у "Гру в Кальмара" (частина 2) у реальному житті?

❌❌❌ update: місць більше немає, запис закрито. До зустрічі влітку 2022 року на нових піших квестах. Слідкуйте за анонсами в соціальних мережах від Xroom & KAVA. ❌❌❌

А поки приходьте до квесту кімнати Xroom у центрі міста, командою від 2 до 12 осіб у будь-який день: https://xroom.com.ua або замовте індивідуальний піший квест для своєї компанії за тел: 098 64 67 111

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

27 листопада (субота) з 12:00 до 14:00 у Дніпрі відбудеться другий та заключний крутий піший квест на вибуття у стилі «Гра в Кальмара» з фінальним призом у розмірі 2000 грн та безліччю сюрпризів! Не проґав свій шанс цього разу!

Бажаючі заздалегідь самостійно формуються команди по 2-5 чол. Рекомендований вік для участі – від 11 до 50 років. Можна друзями, сім'єю. Значить, вже зараз, надішліть цей опис друзям, обговоріть, хто зможе бути 27.11 на захоплюючому пішому квесті, реєструйтесь за посиланням і до зустрічі на захоплюючій Грі.

Увага, оскільки Дніпро перебуває у червоній зоні карантину, то ми змушені обмежити кількість команд для участі. Ми набираємо 50 команд, які внесуть першими оплату за участь та закриваємо запис. Дотримуватимемося вимог та норм карантину в день проведення гри.

У першій грі, яка пройшла 30.10, ми закрили запис за 2 дні від старту продажів. Так що, швидше бронюйте собі місце. Не спи, не здавайся і запам'ятай – удача посміхається тим, хто частіше пробує!

Легенда: Через потребу в грошах яскравих емоціях сотні гравців приймають дивне запрошення взяти участь у дитячих змаганнях. На них чекає привабливий приз, але ставки смертельно високі.

Вартість участі – 100 грн/ос. Якщо у вас команда із 4 осіб – ціна буде 400 грн за чотирьох. Після внесення оплати нашому менеджеру вас додадуть у закритий канал для учасників квесту. Змінити кількість учасників можна до 26.11, і пізніше. Повернути оплату за учасників, що скасувалися, - ми не зможемо. Для проходження квесту достатньо буде від 2 учасників у команді.

Звіт:

Знижки: Учасникам першої Ігри – дисконт – 50% від вартості участі (-50 грн/ос), тільки для зареєстрованих у першій грі.

Всі завдання проходитимуть офлайн на вулиці та строго за списками зареєстрованих команд заздалегідь розбитими на різні точки. Тому, приховувати чи залишати вдома своїх помічників – не матиме сенсу.

Команди долатимуть випробування на спритність, спритність, силу, витримку, уважність та логіку. Ми намагатимемося все організувати таким чином, щоб вік та сила учасників не сильно впливали і у всіх команд були приблизно однакові шанси на перемогу.

Реєстрація обов'язково йде за допомогою Google форми. Після цього вносите оплату нашому менеджеру та чекаєте на інструкції. Місце старту та перше завдання – ви отримаєте в телеграм каналі в день квесту.

Учасникам належить пройти безліч захоплюючих "дитячих" випробувань, команда яка впорається з випробуванням - переходить у наступний раунд. Команда тих, хто програв - вибуває з гри (не втрачаючи право пройти всі локації, а лише втрачаючи можливість боротися за головний приз).

Команди, які вийшли у фінал - поборються в останньому змаганні. Учасники, що посіли 1-е місце, отримають супер приз - 2000 грн!

"Гра в Кальмара 2 частина" - це міський піший квест у Дніпрі, і дивитися серіал від Netflix для цього необов'язково.

Реєстрація обов'язково йде за допомогою Google форми.

Ми рекомендуємо
Почитайте блог, цікаві статті
підписатися на розсилку акційних листів
не частіше 1 разу на місяць
Email
Введите свой Email
Ви підписалися на розсилку Дякую