Ким можна працювати у сфері квестів?

01.01.2022

Чи не хочете працювати в офісі? Бажаєте, щоб ваша трудова діяльність була пов'язана із яскравими емоціями? Спробуйте знайти себе у сфері квестів! Для тих, хто приїжджає до Нікополя робота знайдеться завжди. Найцікавіші пропозиції представлені на OLX Робота.

Що таке квест?
Захоплюючі дух пригоди люблять не лише діти, а й дорослі. Саме для них і були вигадані квести. Це різні завдання, які необхідно виконати за певний проміжок часу. Квести піднімають настрій, заряджають позитивними емоціями та прокачують логічне мислення. Така сфера розваг з кожним днем ​​стає все більш затребуваною. Тому зростає попит на фахівців, які працюють у цій галузі.

Адміністратор квест-кімнати – хто це?
За всім розважальним процесом слідкує фахівець. Цей працівник контролює правильність виконання всіх етапів, слідкує за безпекою учасників квесту. Для працевлаштування підходячи чоловіки та жінки віком від 20 до 40 років, які мають такі якості:

  • добре поставлене мовлення;
  • пунктуальність;
  • уважність до деталей;
  • вміння знаходити спільну мову із різними людьми.

Найчастіше досвід роботи значення не має. Більш важливе значення мають особисті якості та творчий потенціал.

Фахівцю потрібно зустрічати клієнтів, проводити інструктаж, контролювати гру. Після завершення квесту необхідно проводити прибирання у приміщенні, готувати кімнату до зустрічі наступних гостей.

Творець квестів
Це ще одна спеціалізація, яка сьогодні потрібна. Такі спеціалісти вигадують ігри. Цим людям потрібно мати особливий талант, щоб створювати справді цікаві квести, за допомогою яких вдасться подарувати учасникам найяскравіші враження.

Сфера квестів в Україні активно розвивається. Тому люди, які хочуть реалізувати себе у цьому напрямі, точно не залишаться без роботи. Така сфера зайнятості добре оплачується. А щоб працевлаштуватись, достатньо знайти потрібну вакансію на OLX Робота.

Ми рекомендуємо
Почитайте блог, цікаві статті
підписатися на розсилку акційних листів
не частіше 1 разу на місяць
Email
Введите свой Email
Ви підписалися на розсилку Дякую