Віртуальна реальність Дніпро - це новий формат розваг, заснований на технології вр

28.04.2020

Віртуальна реальність Дніпро – це новий формат розваг, що базується на технології віртуальної реальності. Тут можна побувати на дні океану і познайомитися з найбільшим його жителем, можна всією компанією стати лучниками і спробувати врятувати свою фортецю від злісних орків, а можна перетворитися на супер агентів з майбутнього та спробувати захистити секретні бази даних від роботів та безпілотників, а можна з вітерцем покататися на лижах або піднятися на висоту 80-го поверху і пройтися тонкою планкою.

Де? вул. Повітрофлотська вулиця, 2А -  VR NARAYONI.

Грати одночасно можуть 5 особ! Місця вистачить усім. Також приймаємо замовлення на корпоративні ігри у VR Дніпро, проведення днів народжень та свят для дітей. Можна замовляти 1-2 та більше годин. Час роботи клубу – з 10.00 до 21.00 у будь-який день.

Вік від 7 років у супроводі батьків.

Не бійтеся зустрітися віч-на-віч з монстрами. Адміністратор супроводжує ваше занурення. Він допоможе, підкаже, покаже. У нас знайдуться розваги на будь-який смак та вік. Стрілялки, бродилки, хорори, спортивні та онлайн ігри.

Чому ми?

1. Повна свобода. Гравець з легкістю може переміщатися просторим ігровим майданчиком. Усі рухи гравця відстежуються та переносяться у віртуальний світ.

2. Особлива атмосфера. У закладі відтворено агресивну атмосферу середньовічної Японії.

3. Ціна якість. Прийнятні ціни, не дивлячись на те, що ми використовуємо топове обладнання. Ми хочемо, щоб віртуальний світ був дійсно доступний кожному.

4. Мережева гра. Грайте один проти одного або разом проти всіх! (від 1 до 5 осіб одночасно)

Як це відбувається?

Бронюєте місце на вказану дату та час, отримуєте подальші інструкції, приїжджаєте у погоджений час на локацію. Кожен гостя матиме спеціальний сучасний шолом Valve index. Для кожної людини передбачена індивідуальна зона для гри, в рамках якої можна рухатися та переміщатися, а всі рухи зчитуються сенсорами та переносяться в гру, де гості можуть бачити, чути та взаємодіяти один з одним.

З будь-яких питань пишіть / дзвоніть 0934268163 Анастасія (ViberTelegram).

Отримати подарунковий сертифікат фізичний або електронний можна тут: https://kava.ua/

 

Ми рекомендуємо
Почитайте блог, цікаві статті
підписатися на розсилку акційних листів
не частіше 1 разу на місяць
Email
Введите свой Email
Ви підписалися на розсилку Дякую