Як зробити пропозицію дівчині

24.09.2021

Зважитися зробити пропозицію вийти заміж свій обраниці хвилююче, навіть незважаючи на те, що ви давно пара і все до цього йде. Ми підібрали ідеї, як зробити пропозицію романтично і непередбачувано.

Незвичайна пропозиція руки і серця

Є багато чудових задумів для самостійної організації сюрпризу для коханої. Все залежить від наявного бюджету та вільного часу на планування, підготовку.

Прості та оригінальні способи

Кава брейк

Суть ідеї: написати маркером слова зізнання в коханні на дні красивого кавового горнятка.

Що знадобиться: горнятко, маркер, попередній договір з офіціантом, затишне містечко в кав'ярні.

  • Купити біле горнятко з широким дном;
  • Написати маркером на дні пропозицію руки і серця;
  • Віддати горнятко офіціантові;
  • Запросити її на каву.

Коли чашка спустошується, вона бачить залишений напис. Їй залишається лише озвучити свою відповідь.

Незважаючи на бюджетність, сюрприз в кав'ярні – романтично, затишно і приємно.

Пропозиція на висоті

Суть: пропозиція вийти заміж на даху будівлі.

Що знадобиться: доступ на дах, їжа, напої для вечері, стіл і стільці, свічки, букет квітів.

  1. Запросити кохану в гості;
  2. Приготувати/замовити їжу та організувати стіл на даху;
  3. Попросити руку і серце під час трапези.

Такий сюрприз краще влаштовувати в теплі дні, оскільки взимку на даху холодно і вітряно.

Пропозиція на природі/в турі

Суть: вибирайте будь-який тур/захід і влаштуйте гарний сюрприз другій половинці.

Де зробити пропозицію дівчині: походи, сплави, польоти на параплані, кінна прогулянка на іподромі, катання на яхті, лазіння по скелях, зимові види спорту – підійде будь-який захід.

Наприклад, компанія Kava, щодня організовує польоти на повітряній кулі в Дніпрі. Зробіть дівчині сюрприз, а заодно, побачите красиві місця з висоти 800-1000 метрів, отримаєте величезне задоволення від польоту і класно проведете час на свіжому повітрі.

Орендувати повітряну кулю можна для двох (не рахуючи пілота). Також можна замовити послугу фотографа, щоб зробити пам'ятні фотографії та відео.

Вам потрібно дочекатися потрібного моменту і зізнатися в коханні.

  1. Знайти цікаве враження;
  2. Запросити дівчину на захід;
  3. Запропонувати вийти заміж в романтичній обстановці.

Шукаєте інші способи, як зробити дівчині пропозицію в шикарній і публічній атмосфері? Тоді подивіться інші варіанти нижче.

Як зробити пропозицію шикарно і незабутньо

Хочете красиво і оригінально зробити пропозицію, щоб моменти запам'яталися надовго? Кілька варіантів романтичного сюрпризу своїй коханій:

Оренда кінозалу

Суть: пропозиція під час перегляду фільму.

Що знадобиться: домовитися з адміністрацією кінотеатру орендувати зал, квіти, попкорн, напої та хороший фільм.

  1. Покликати дівчину в кіно;
  2. Зробити пропозицію під час паузи в фільмі.

Заздалегідь уточніть час, коли зупинити фільм. Намагайтеся, не робити паузу на цікавому моменті фільму, а краще залишити сюрприз в кінець сеансу. Особливо це ефектно при перегляді романтичного фільму з хеппі ендом.

Пропозиція з вуличним оркестром

Сюрприз під час спільної прогулянки. Заздалегідь замовте оркестр і покажіть місце, де повинні чекати вашої появи музиканти.

Де можна зробити пропозицію дівчині за участю оркестру? Та де завгодно: людне місце в парку, затишний куточок в красивому місці або міст кохання. Можна також організувати невеликий флешмоб, де ви – головний танцюрист. Все залежить від ваших фантазій і уподобань.

Освідчення в коханні під оркестр, буде романтичним, але трохи передбачувано.

За кордоном

Подібний гарний вчинок оцінять більшість дівчат. Отримати пропозицію руки і серця прямо на березі океану – чи це чи мрія всіх дівчат?

Цей незвичайний спосіб зробити пропозицію підійде якщо є впевненість, що вона погодиться вийти за вас. Інакше, поставите в незручне становище як її, так і себе.

Пропозиція руки і серця в квесті

Не знаєте, як зробити пропозицію просто та ефектно. Організуйте це у квест кімнаті.

XRoom – це компанія, яка проводить різні квести. Робимо цікаві ігри в різних жанрах у Львові, Чернігові та Дніпрі. У нашій команді є професійні актори, сценаристи, бутафори, оператори, які зможуть на мить занурити вас в іншу реальність.

Команда XRoom допоможе підготувати креативний сюрприз вашій другій половинці. Пропозиція руки і серця під час квесту – це цікавий і неординарний спосіб здивувати свою половинку.

Пограбування

Якщо ваша супутниця смілива і рішуча.

Ви можете взяти участь зі своєю майбутньою дружиною в пограбуванні банку або будинку наркобарона в квест кімнаті. Чи зможете ви раціонально мислити й включити логічне мислення, коли на завершення пограбування залишається тільки 1 година? Незважаючи на те, що не буде привидів і монстрів, ви відчуєте неймовірний драйв і адреналін. Адже з хвилини на хвилину прибуде поліція.

Можна підлаштувати так, що серед награбованого золота буде лежати обручка, яку ви урочисто вручите своїй коханій, після того, як пройдете квест.

Героїня її фільму

Якщо ваша супутниця любить подорожі, пригоди та веде активний спосіб життя.

Напевно ваша друга половинка любить конкретний фільм або книгу. Дозвольте їй стати головною героїнею гри в квеструм. Наприклад, вона – відважна авантюристка в квесті «Індіана Джонс», а ви її хоробрий захисник.

Разом ви розгадаєте таємниці загубленого міста, розкриєте сховища та обійдете стародавні пастки. Коли квест підійде до кінця і ви нарешті виберетеся з піраміди, прикрасьте момент хепі енду своєю оригінальною пропозицією вийти заміж і освідченням у коханні.

Хоррор з актором

Якщо ваша супутниця смілива, екстремальна і любить адреналін.

Якщо дівчина любить фільми жахів і не злякається побачивши примари в квест-кімнаті, то можна вибрати жанр хоррор.

Опинившись у квест-кімнаті з привидом Самари з фільму «Дзвінок», ви точно зможете випробувати неймовірні емоції та адреналін. А якщо хочете перевірити нерви на міцність, то можете замовити квест з фізичним контактом. Квест-кімната буде наповнена страхом і моторошними сценаріями. Якщо ви любите жахи та не боїтеся їх, то цей квест точно вам сподобається.

Якщо вона боїться привидів, але не боїться жесті й м'ясорубки, то можна вибрати квест «Пила». Ви опинитеся на місці героїв фільму, які повинні грати на час обходячи пастки, як: разривач щелепи, крісло з ножами, маска смерті або яма зі шприцами. яка вразила всіх. А по старому телевізору, за вами буде спостерігати Джон Крамер і нагадувати про те, що гра почалася!

Незважаючи на страшні назви, квест кімната абсолютно безпечна для гравців.

Після пережитих емоцій, ваша несподівана пропозиція руки і серця здасться ковтком свіжого повітря.

Пограти в Месників

Якщо ваша обраниця любить фільми від Marvel, то оцінить крутий і незвичайний сюрприз за сценаріями фільму «Месники».

У квест-грі вам доведеться об'єднати свої сили, щоб протистояти злу і врятувати людство. За 60 хвилин гри, ви повинні пройти через ворогів і зробити наліт на штаб Гідри.

Квест здивує вас спецефектами та незвичайними переходами між рівнями випробування.

Можна зробити так, що в останню хвилину ви врятуєте свою кохану від рук ворога і завершите квест зробивши пропозицію дівчині.

Детективний роман

Якщо вона розумна і любить продемонструвати знання.

Складний, але цікавий квест «Шерлок Холмс» затягне вас. Вам доведеться випробувати свою інтуїцію і логічне мислення, щоб розгадати залишені таємниці та підказки від Шерлока.

Спільне розв'язання задач і вміння слухати один одного, допоможе не тільки успішно пройти квест, а й побудувати основу для довірчих взаємин в майбутньому.

Як красиво зробити пропозицію дівчині в детективній грі? Квест-кімната заздалегідь готується для сюрпризу. Побудуємо гру так, що після розкриття останньої таємниці, відкриється замок і вона побачить ваше зізнання.

Якщо морочиш голову над тим, як зробити пропозицію дівчині несподіваним чином для неї, то квест кімната – оптимальний варіант. Така ідея сюрпризу буде оцінена кожною, якщо правильно вибрано квест.

Як зробити дівчині пропозицію в квеструм

Якщо оркестри, флеш-моби та романтичні вечері здаються буденними, просити руку і серце у квест кімнаті буде оригінально і незвично.

Плюси, якщо зробити пропозицію в квест кімнаті:

  1. Вам не потрібно займатися організацією заходу;
  2. Нікуди не їдете з міста;
  3. Бюджетно, креативно;
  4. Є різні сценарії для пропозиції;
  5. Можна зробити пам'ятне відео і фотографії в квеструмі.

Ми проводимо квести за певними сценаріями, також можемо внести зміни в хід гри за побажанням. Наприклад, додати який-небудь епізод в кінці, щоб ви зробили пропозицію другій половинці.

Не знаєте, яку квест кімнату вибрати, щоб покликати заміж свою дівчину після гри? Ми можемо підказати, де можна це зробити і, як круто все це піднести. У нас багато ідей для романтичного сюрпризу в квест кімнаті.

Ми рекомендуємо
Почитайте блог, цікаві статті
підписатися на розсилку акційних листів
не частіше 1 разу на місяць
Email
Введите свой Email
Ви підписалися на розсилку Дякую