Куди краще піти Дніпро? В боулінг або в квест кімнату?

25.05.2020

На носі вихідні або день народження? І Ви хочете весело провести час, відпочивши з друзями. Але от питання: одна частина компанії хоче пограти в боулінг, а друга - розважитися в квест кімнатах. Ніхто не бажає йти на компроміс, а рішення за Вами.

Що варто вибрати: боулінг-клуб або квест рум? Нумо розбиратись.

Індустрія розваг активно розвивається не по днях, а по годинах. Щоб дивувати відвідувачів, креативники трудяться не покладаючи рук. В таких умовах більшість звичних розваг швидко набридають.

Нам завжди хочеться чогось нового. Нових знайомств, вражень, емоцій. Тому завжди високий попит на незвичайні розваги, наприклад такі, як квест кімнати.

Квест - це унікальна пригода, де необхідно розгадати логічний ланцюжок із завдань не більше ніж за 60 хвилин. Це дає можливість проявити свої здібності, опинитися в незвичній обстановці та зарядиться позитивними емоціями.

У той час як гра в боулінг - це більш класичний і традиційний вид проведення часу. Відвідування боулінг разом з колегами або давніми друзями у вихідні для багатьох вважаються незмінною традицією. Погодьтеся, це класно відпочивати і при цьому займатися спортом? Граючи в боулінг в тілі задіяні різні групи м'язів, наприклад спини, ніг і рук. Однак, іноді хочеться не напружуватися, а просто насолоджуватися відпочинком. У такому випадку вибір на користь квестів очевидний.

Квест рум дозволяє гравцям цікаво і незвично провести час. На відміну від боулінгу, де правила незмінні, а мета одна, кожне відвідування квест кімнати - це щось нове і унікальне. На Вас чекає більш як 20 різних сюжетів для крутого відпочинку від XRoom.

Ви командою потрапляєте в різні сценарії і перед Вами стоїть завдання вибратися, не більше ніж за 60 хвилин. А ось як ви будете це робити, залежить тільки від Вас. У квестах не важлива фізична підготовка або наявність спеціальних знань. Головне - бажання здорово відпочити і отримати заряд позитиву.

Квест кімнати XRoom

Проходячи квест кімнати Ви отримуєте непередавані гострі відчуття через ефект повного занурення в іншу реальність. Це рідкісна можливість подорожувати в часі не залишаючи меж міста. Сьогодні Ви зухвалі гангстери в Чикаго, а завтра відважні пірати, які борознять простори світового океану.

Вибираючи між боулінгом і квестом слід звернути увагу на кількість учасників Вашої компанії. Відвідати боулінг-клуб одночасно може хоч 30 чоловік, а ось грати зможуть лише кілька. Це залежить від кількості ігрових доріжок. Поки одні грають, інші - відпочивають, спілкуються один з одним і спостерігають за грою, підбадьорюючи суперників.

У квестах ж, можуть брати участь команди від 2 до 6 осіб. І особливість в тому, що перебуваючи всередині кожен гравець займається справою. Вирішує загадку, шукає тайник, допомагає з пошуками предметів для вирішення завдання і т.д. У Вас не буде часу на те, що б навіть думка промайнула "Мені не чим зайнятися".

У квест грі "Хованки в темряві" так тим більше. Весь ігровий час Ви повинні активно рухатися і шукати, або акуратно переміщатися і гарненько ховатися. До речі, в "хованки" може брати участь до 13 осіб одночасно. Такий формат розваги популярний ще й тим, що кількість відвідувань необмежено. Збирайте кожен раз нову команду і вперед за делікатними емоціями і веселим настроєм.

Так що ж краще: боулінг або квест? Рекомендуємо завжди робити вибір на користь чогось нового і незвичайного. Пограти в боулінг і вибити коронний страйк з першої спроби - Ви завжди встигнете. Так що ризикніть пограбувати віллу наркобарона, пройти шлях Індіани Джонс або врятувати світ від ядерної загрози. Будьте головними героями, які отримують найяскравіші емоції!

Ми рекомендуємо
Почитайте блог, цікаві статті
підписатися на розсилку акційних листів
не частіше 1 разу на місяць
Email
Введите свой Email
Ви підписалися на розсилку Дякую