Нові заклади Дніпра: плануємо вихідні і не тільки

25.01.2024

Маєте улюблений заклад - кав'ярню, суші-бар чи кафе, - де вас знають по імені і приймають замовлення "як завжди"? Це чудово. Але часом так хочеться свіжих вражень від страв і напоїв, інтер'єру та особливостей обслуговування! Ласкаво просимо до нових ресторанів Дніпра: ми склали список цікавих закладів, які відкрилися нещодавно.

SailBar (вул. Набережна Заводська, 133 А)

Бар з перших секунд занурює в атмосферу розслабленого вечора п'ятниці. Чудовий заклад у Дніпрі для посиденьок із друзями або колегами після роботи. У меню - десятки видів крафтового пива, коктейлі та закуски до них.

Buffet (вул. Театральна, 5)

Кафе відкрилося в оновленому вигляді: змінився дизайн, меню та концепція закладу. Зачаровує стильним інтер'єром а-ля "театральний буфет". Атмосфера закладу відповідна - дуже легка і творча.

Вражає як меню сніданків, так і карта бару. Новий ресторан у Дніпрі розміщує гостей у великому залі, також є дві окремі банкетні зали.

По самі вінця (вул. Січових Стрільців, 9)

Винний бар-ресторан, без якого список "Нові заклади Дніпра" був би неповним!

Відкрився заклад "По самі вінця" всього кілька місяців тому, але вже встиг закохати у себе публіку. Кафе пропонує зануритися в естетику кіно - від визнаної класики до новомодного артхауса. І все це - під вино від місцевих виробників, крафтові сири та інші закуски. Новий заклад позиціонує себе як pet-friendly, тож вашому улюбленцю тут теж будуть раді.

PatrulCupCoffee (вул. Телевізійна, 125)

Нова кав'ярня, яка відкрилася на Телевізійній у Дніпрі - справжня знахідка для кавоманів. Заклад пропонує доповнити улюблений напій десертом: буде це кокосове печиво, традиційний "горішок" або тістечко шу - вирішите на місці, спокусившись ароматом свіжої випічки.

У продажу в закладі є великий вибір дріп-кави та чаїв.

Відкривається кафе о 7 ранку, що зручно для "ранніх пташок".

ПАКО (вул. Харківська, 3)

Новий ресторан швидкого харчування, який ламає стереотипи про вуличну їжу: вона може бути не тільки смачною і естетичною на вигляд, а й корисною!

Так, шаурма з куркою, телятиною, димною скумбрією чудово поєднується зі свіжими овочами, а реберця BBQ - з хрусткими салатиками. Власники закладу стверджують: це фаст-фуд, у любові до якого зізнатися не соромно.

Нові ресторани Дніпра, кав'ярні, бари та кафе подарують гостям яскравий гастрономічний досвід. А доповнити його можна, відвідавши квест-кімнати XROOM.

XROOM у Дніпрі - це 24 захопливих квести для будь-якої компанії: шукайте піратське золото, тікайте з в'язниці Алькатрас або мандруйте з Піноккіо - у цьому закладі можливо все! Найсміливіших очікують хорори з акторами, тож не дивуйтеся, якщо відчуєте чийсь подих за спиною або почуєте дивні звуки...

Замовити квест на зручні час і дату можна на сайті або зателефонувавши менеджерам XROOM. Вони допоможуть вибрати кімнату, враховуючи кількість учасників, бажаний рівень складності та страху. Пригода відбудеться за будь-якої погоди!

Ми рекомендуємо
Почитайте блог, цікаві статті
підписатися на розсилку акційних листів
не частіше 1 разу на місяць
Email
Введите свой Email
Ви підписалися на розсилку Дякую